Cu noi mijloace de încălzire de economisire a ...

  • pl
  • en
  • ru
  • ua
  • de
  • fr
  • lt
  • ro
  • hr
Facebook Twitter Facebook

Despre noi

 

Marca de centrale Cichewicz apartine grupului CWD, importator si distribuitor al mai multor marci de centrale si seminee din Polonia. Echipamentele noastre functioneaza atat ca centrale de mici dimensiuni in regim casnic in locuinte individuale sau comune, cat si ca centrale complexe in regim industrial in cladiri comerciale cum ar fi hoteluri, depozite si hale de productie. Incalzim de asemenea si cladiri de tip agricol avand in vedere posibilitatea de ardere a oricarui tip de biocombustibil sau deseu agricol. Astfel nu e de mirare faptul ca centralele noastre incalzesc incubatoare, sere si grajduri. Echipamentele oferite de noi sunt montate si in cladiri cu caracter sacru cum sunt bisericile sau in cladiri neconvenionale cum ar fi adaposturi forestiere, ocoale silvice ba chiar si terenuri de fotbal. Oferta noastra bogata propune pe langa solutiile de interior si solutii mobile de tip container, montat in afara cladirilor.

    Firma noastra sustine activ de mai multi ani actiunile ecologice ce au ca scop protejarea mediului si reducerea costurilor de incalzire si energie. De peste 40 de ani numele Cichewicz este asociat cu echipamentele de incalzire cu ardere de combustibil alternative gazului. Firma fondata printr-o mobilizare familiala are in primul rand grija de mediul inconjurator natural si de ecologie. Din acest motiv am fost precurosrii introducerii pe piata poloneza de centrale pe baza de peleti. Producem si importam echipamente de incalzire pe biocombustibil ce prezinta o deosebita grija fata de emisiile de gaze arse si fata de ecologie. Centralele si semineele cu ardere de combustibil regenerabil cum ar fi lemnul sau peletii, respecta cerintele actuale din Uniunea Europeana referitoare la emisiile de gaze arse.

 

Misiunea actuala si scopul activitatii firmei noastre este de a reduce costurile de incalzire care in conditiile noastre climaterice reprezinta un factor important in bugetul domestic sau al firmelor. Costurile mici de incalzire sunt impuse printr-o tendinta la nivel mondial, tendinte pe care noi ne straduim sa o sustinem in mod activ. Din acest motiv oferim un spectru larg de produse ce apartin surselor de energie regenerabila ce garanteaza utilizatorului independenta energetica. Oferim de asemenea centrale, cazane si seminee cu ardere pe baza de combustibili cum ar fi: peleti, brichete din lemn, lemn de foc, tocatura din lemn, rumegus, simburi de wisine sau prune, cereale, paie, brichete din paie, carbune, carbune eco, aditiv de culm. Din grija pentru Clienti oferim solutii de modernizare a centralelor pe baza de carbune in centrale ecologice – oferim o gama larga de arzatoare pe baza de biocombustibil si peleti care, dupa montarea in centralele pe baza de ulei sau gaz, pe langa reducerea costurilor influenteaza simtitor si emizia de gaze arse contribuind la ecologie. 

 

Actiunie ecologice trebuiesc promovate intr-un spectru foarte larg pentru a deveni populear avand in vedere sprijinul modest din partea Statului in acest domeniu. Firma noastra d emai multi ani organizeaza instruiri, intalniri sau conferinte avand ca scop un singur lucru: ecologia abortata pe larg. Promovarea surselor alternative de energie fotovoltaice sau solare a devenit scopul nostru primar. Participam de asemenea si la numeroase targuri dedicate surselor de energie regenerabila din tara si din strainatate.

    

Venind in sprijinul energiei regenerabile si a sistemelor de incalzire ecologice, colaboram regulat cu presa si televiziunile. In cazul acestor colaborari punem la dispozitie reclame sau articole dedicate energiei regenerabile si surselor de enrgie regenerabila. Activitatile noastre au fost des prezentate in presa si in televiziune. Putem spunem ca facem parte dintre firmele fruntase ce formeaza piata echipamentelor pe baza de combustibil alternativ din Polonia si din Europa. Pana in prezent am colaborat cu urmatorii furnizori media:

- Polski Instalator

- Murator

- Magazyn Instalatora

- Instalreporter

- Ładny dom

- Puls Biznesu

- TVP

- TVN

- presa locala

In prezent, proiectele firmei noastre nu cuprind doar sisteme de incalzire ecologice pe baza de biocombustibil ci si cogenerarea adica sistemele de generare a caldurii si energiei din biocombustibil, prin efect fotovolatic sau prin utilizarea deseurilor agricole sau industriale. Generarea energiei din biocombustibil, independenta energetica si utilizarea energiei solare reprezinta o prioritate pentru Uniunea Europeana avand ca scop asigurarea independentei energetice a intregii Uniuni. Oferind sisteme de incalzire complexe cu utilizarea surselor de enrgie amintite anterior devenim lider in tara si dezvoltam in mod dinamic exportul in peste 14 tari din Europa.

Centralele oferite de firma noastra sunt vandute atat in polonia cat si in strainatate, exportand in peste 14 tari, unde se bucura de o opinie buna din partea utilizatorilor. Pentru ca produsele noastre sa prezinte siguranta si pentru a respecta cerintele diferitor piete, ele trebuie sa fie mai stricte in unele cazuri chiar si decat standardele Uniunii. Din acest motiv, o serie de produse din oferta noastra indeplinesc cerintele legata de emisia de gaze arse care vor intra in vigoare abia in 2016. Aceste produse sunt parcate cu o marca speciala ecologica si pentru aceste produse in Polonia exista deja finantari. Am fost primii dintre productaorii de centrale din Polonia care am realizat analize cu termoviziune pentru pierderile de caldura din centrale, iar pana in acest moment suntem printre putinii care detinem pentru anumite modele atestat TÜV.

 

        Mări

Am fost primiul producator polonez de centrale pe baza de combustibil inscrisi pe lista elitelor BAFA – centrale ecologice si tehnic exigente pe baza de biocombustibil. Pe lista finantarilor pentru echipamente conform BAFA se afla produsele cunocutilor producatori europeni printre care: Buderus, Viessmann, Solarfocus, Bavaria etc.. Precizam ca in Germania se pot obtine finantari pentru anumite centrale din oferta noastra chiar la nivelul de 2400 euro. Pana in acest moment foarte putini producatori de centrale din Polonia se afla pe lsita BAFA. Multe coentrale din oferta noastra au fost proiectate in baza unitatilor de analiza si testare din Suedia si din Germania. Colaboram in mod activ si cu universitatile politehnice din tara, unde produsele noastre sunt montate in centrale demontrative pentru studenti.

Activitatea fimri noastre de pe piata tehnicii termice a invins in ringul publigatiei: Magazynu Instalatora (Gazeta Instalatorului), unde producatorii de centrale principali din Polonia si-au prezentat reusitele. Voturile cititorilor intr-un sondaj organizat special ne-au asigurat primul loc. Aceasta este o reusita deosebita pentru firma noastra si confirma opinia buna legata de produsele noastre exprimata de instalatori sau chiar de utilizatori.

   

Expansiunea internationala bazata pe multe succese reprezinta pentru noi un motiv d emandrie. Dovada calitatii serviciilor si produselor noastre o face faptul ca de multi ani colaboram cu concernul Bosch pentru care producem centrale bazate pe biocombustibil de diferite puteri. Produsele noastre sunt oferite de mai multi ani in diferite piete in cadrul marcii Buderus. Produsele noastre le puteti gasi de asemenea si sub diferite marci europene cum ar fi UNI, BIO etc. Experienta din colaborarea cu firme mari si exigente garanteaza calitatea stabila a produselor cat si siguranta si durabilitatea lor.Internet pagina noastră de utilizare "cookies", vă rugăm să schimbați setarea de navigare, dacă nu doriți să leutilizați.


Zamknij